Onderwaterbiologie - Scubaqua duiktrainingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trainingen > Algemeen

Onderwater biologie en -determinatie

VIST

Algemeen
Deze cursus is door ons zelf samengesteld aan de hand van de verschillende vragen die er na een duik op de kant ontstaan.
Dat zijn vragen als: Ik heb een klein visje gezien, weten jullie wat dat was?
De cursus onderwaterbiologie en -determinatie is opgezet om op een andere manier naar het onderwaterleven te leren kijken. Na de duik wordt het dan een stuk eenvoudiger om in de verschillende lectuur op te zoeken wat het was. Natuurlijk hoort een stukje basis biologie er bij om eventuele samenhang tussen de levensvormen te leren.

1* NOB opleiding

Theorie
De theorie bestaat uit een tweetal avonden waarin de nodige kennis wordt bijgebracht op het gebied van algemene onderwaterbiologie en -determinatie. De focus ligt op het onderwaterleven van zout water aangezien we daar het vaakste duiken.

Praktijk
Het praktische deel bestaat uit een duikdag met twee duiken. heb je nog niet al het eigen materiaal, dan is dat voor deze specialty tegen een gereduceerd tarief van 50% te huren.

Brevettering
Om deze cursus aantrekkelijk in prijs te houden is er in principe geen brevettering aan verbonden. Wil je toch een brevet, dan kan het Padi underwater naturalist brevet worden aangevraagd.

Vereisten vooraf
Voor de theorie zijn er geen vereisten vooraf. Voor het praktische deel dien je natuurlijk een duikbrevet te hebben.

Kosten
De kosten voor deze cursus zijn € 82,50,- excl. lesboek en brevettering.
Voor deze cursus wordt het lesboek van de NOB aanbevolen. Dit boek is speciaal gericht op het Nederlandse onderwaterleven en in het Nederlands geschreven.
Brevettering Padi Underwaternaturalist € 30,-

Aanmelden kan via het formulier.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu