Duik cv Jasper - Scubaqua duiktrainingen

Scubaqua duiktrainingen
Duikbrevet in een weekeinde halen? Dat kan, maar leren duiken niet. :-)
Ga naar de inhoud
Duik-CV Jasper, 3* duiker

Algemeen
Jasper duikt sinds 2010 bij Scubaqua.

Nog geen foto

Brevet

Jaar

Organisatie

Bij

3* duiker

2013

VIST

Scubaqua

Nitrox Diver

PADI

Scubaqua

Advanced Open Water Diver

PADI

Open Water Diver

PADI

Duikervaring
Lang geleden ben ik begonnen met een duikopleiding in Italië. Duiken ging goed  maar door gebrek aan Italiaans kon ik de theorie niet doen. Geen brevet dus maar het bleef wel kriebelen. Eind 2009 heb ik, samen met twee vrienden, PADI OW, AOW en nitrox gehaald, en het beviel super! Tot nu toe had ik wel in tropisch water gedoken dus  Nederlandse wateren waren nog onbekend.
Mijn eerste NL duik was in Vinkeveen en het viel 100% mee, goed zicht, veel te zien, lekker temperatuurtje. Wat duiken later er ook achtergekomen dat de watertemperatuur in NL ook wat minder kan zijn dus inmiddels  de eerste twee droogpak duiken achter de rug. Dat is wel wennen, maar lekker warm.

Sinds kort (2011) ben ik begonnen met mijn 3*. Dat is wat anders dan PADI maar wat ik tot nu toe van CMAS heb gehoord/gelezen wat mij betreft alleen maar beter. Het is, naast ontzettend leuk om verder te duiken en leren over duiken, ook een extra motivatie om  meer te duiken. Hiernaast lijkt het lesgeven/ondersteunen van de lessen mij leuk. Het overbrengen van je eigen enthousiasme van een sport op anderen is ook mooi.
Ik heb nu ongeveer 75 duiken gemaakt. Wisselend van Egypte, vinkeveen, grevelingen, de Beldert.
Aan het einde van het 3* zijn dit er hopelijk een stuk meer.

Scubaqua duiktrainingen       Zuideinde 80        2627 AG  Delft           0621224103
Terug naar de inhoud